familie fotoshoot, gezins fotografie, amsterdam westerpark, bmoments

Familie foto’s in een herfstig Westerpark

Herfst vorig jaar mocht ik dit leuke gezin op de foto zetten in het Westerpark. Zij hadden de fotoshoot kado gekregen van familie (tip: ik kan een waardebon voor je maken om weg te geven!).

Ze kwamen aan en ik werd al helemaal blij. Kijk hoe goed hun kleding bij elkaar past en bij de herfstige bomen passen! Dat knalt meteen van de foto af, erg fijn altijd. Ik geef ook kledingtips als je boekt. Slim daar even goed over na te denken en te overleggen wat jullie aan doen.

Familieportret met ook de kleinste

Familie portret met een kleintje zijn erg leuk om te doen, maar wel wat lastiger soms. Jij kan zeggen dat ze lekker naast je komen zitten en naar de camera moeten kijken, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Het is fijn als het wel in 1 keer lukt, maar anders heb ik genoeg spelletjes of kleine opdrachtjes om het toch voor elkaar te krijgen. Zoals samen op mij af komen rennen, een familieknuffel of even bij papa op zijn nek en door het park galopperen. Alles om even die grote lach op zijn gezicht te krijgen! Dat lukte gelukkig ook.

De allerkleinsten kunnen heel makkelijk of heel moeilijk zijn, maar kleine zus was heel blij en er was weinig nodig om haar lachend op de foto te krijgen!

Ik vind ze erg leuk geworden en de kleuren helpen goed mee 🙂

Bekijk de foto’s:

Wil je ook met het hele gezin op de foto?

Ik help graag jullie leuk op de foto te zetten. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten