Familie foto’s om te koesteren

Wat zijn de belangrijke momenten in het leven? Zijn dat alleen die grote dagen, zoals je bruiloft en de geboorte van je kind? Of juist ook de hele kleine momentjes, je kind troosten als ze valt, je partner die je stiekem een zoen geeft, zoon en dochter die elkaar spontaan knuffelen? Die momenten zet ik graag voor jullie op de foto!

Zodat je mooie foto’s van je gezin of hele familie hebt, foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen. Maar vooral foto’s die jullie gezinsleven laten zien en je nog lang kan bewaren en koesteren!

Graag zet ik jouw familie (of gezin) op de foto tijdens een fotoshoot die bij jullie past. Wil je documentairestijl – ik volg jullie, of liever wel allemaal gezellig bij elkaar staand? Kies wat bij jou past. Vragen hoor ik graag!

gezins reportage haarlem

Wat voor familie foto’s willen jullie?

gezinsfoto amsterdam

Familie fotoshoot

Wil je graag een foto voor aan de muur waar het hele gezin of de hele familie op staat? Lekker wild, maar wel lachend. Met een échte lach wel he, en niet statig en stijf!

hour in my life, spontane gezinsfoto

Gezinsreportage

Wil je foto’s van je gezin ongeposeerd, gewoon jullie in je dagelijks leven? Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis!

newborn fotografie, baby, amsterdam

Newborn fotoshoot

Je baby is pas net geboren en je wilt fijne, ontspannen en spontane newborn foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc. Ik help jullie graag!