evenementen fotografie

Evenement – Kennisuitwisseling 2TurvenHoog

Ken jij toevallig het festival 2TurvenHoog al? Geweldig festival. Het is een internationaal kunstenfestival gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. En volwassenen, zoals ze zelf zeggen 🙂
Ik ben er zelf vorig jaar heen geweest met mijn zoontje en hij vond het geweldig! Heel leuk natuurlijk om dan voor hun te mogen fotograferen.

2TurvenHoog doet via Erasmus+ mee aan een internationaal uitwisselingsproject waarin de praktijk op het gebied van kunst en creativiteit op jonge leeftijd in Nederland, Schotland, Frankrijk en Catalonië wordt verkend en gedeeld. Ik werd gevraagd te fotograferen toen de deelnemers uit andere landen in Almere waren om te kijken hoe wij het in Nederland doen. Ze bezochten een basisschool en peuterspeelzaal (en waren heel verbaasd dat kinderen buiten speelden terwijl zij het koud hadden ;)), spraken kunstenaar Diede die in het Buurtcentrum met kinderen samenwerkt en wisselden samen uit wat ze geleerd hadden en wat ze mee namen naar hun eigen land.

Bekijk de foto’s:

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Foto’s zijn zo belangrijk om promotie te maken voor je evenement. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze precies kunnen verwachten. En sfeer zegt zoveel. Kijk maar naar de foto’s hierboven: er wordt veel gelachen maar ook serieus opgelet en gediscussieerd.
Ik laat graag zien hoe de sfeer van jouw evenement is. Ik let goed op en pak de momenten dat iemand keihard gaat lachen of er heftige discussies plaats vinden.

Neem contact met mij op voor meer informatie of prijzen.

Vergelijkbare berichten