gezinsfoto Amsterdam

Elk jaar een familie fotoshoot

Familie of gezin fotoshoots zijn altijd erg gezellig. Het voelt als een enorme eer dat ik een kijkje mag nemen in iemands gezinsleven en daar foto’s van mag maken. Maar een nog grotere eer vind ik het als ik vaker langs mag komen!

Groei & voortgang

Bij Milo en zijn moeder mocht ik al newborn foto’s maken na de geboorte. Het jaar erna mocht ik terugkomen toen Milo 1 jaar was geworden. En afgelopen zomer mocht ik weer foto’s maken van een tweejarige! Superleuk voor later, zo kun je echt de groei en voortgang zien. We begonnen knuffelend op de bank als baby en als tweejarige zit hij al hard lachend met mama op de schommel.

We doen de fotoshoots altijd ontspannen: mama en zoon doen wat ze altijd doen. Samen knuffelen, spelen, schommelen, etc. En ondertussen maak ik foto’s en probeer ik uiteraard de foto te krijgen waar ze beiden natuurlijk lachend in de camera kijken. Beide keren gingen we naar het park om de hoek. Het eerste jaar nog spelend op een picknickkleed, het tweede jaar al rond rennend en spelletjes spelend. We eindigden de eerste sessie met een fijne stoeipartij op bed. Altijd fijn!

Bekijk de foto’s, 1 jaar:

2 jaar:

Interesse in spontane familie foto’s?

Superleuk, ik help jullie heel graag.  Eenmalig, elk jaar of wie weet twee keer per jaar 😉
Neem dan contact met me op!

Vergelijkbare berichten