kerst thema, fotoshoot, amsterdam

Een kerst fotoshoot in het tuincentrum

Soms is het tijd om gewoon een shoot te doen omdat het je leuk lijkt, omdat het ook leuk is en zonder al te veel nadenken en verwachtingen. Dus alleen omdat ik “wel wat kerstfoto’s wilde om te delen op social media” ging ik met Laura in november richting het tuincentrum.

Het échte kerstgevoel

En hoe leuk was dat! Samen ontdekten we het tuincentrum: net alsof we in Oostenrijk waren zo tussen de besneeuwde kunstbomen en een skilift boven ons hoofd. We winkelden er op los (woeps, niet helemaal de bedoeling tijdens een fotoshoot), waren als kinderen zo blij voor het kerstdorp, de lichtjes, de versieringen… Waar eigenlijk niet mee.

Het was super om te zien hoe ver je kan komen in een thema-winkel en dat er eigenlijk maar weinig nodig is om dat echte kerstgevoel te vatten. Laura heeft een Instagram account Thisiswhaticallhome, waar ze prachtige foto’s van het ’thuis gevoel’ plaatst. Ze is niet gewend om op de foto te gaan en ik moet mensen altijd even afleren om te gaan poseren, maar het was fijn om te zien hoe ze ontspande en de camera soms ook gewoon vergat.
Uiteraard eindigde de dag met een heerlijke warme choco!

‘Eerlijk en transparant’

Haar reactie op de foto’s was ook geweldig. Ze plaatste een foto op Instagram met de tekst:

“Bonny’s spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”

Mooi…

Ik breng je graag vast in de kerstsferen:

Wil jij ook eens wat ‘anders dan anders’?

En wil je als écht jij op de foto? Neem vooral contact met me op! Leuk om samen te gaan spelen met jouw gekozen thema. Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten