dance4life, tolhuistuin, evenement, fotograaf, Amsterdam

Dance4Life Kickoff Tolhuistuin

Eind van de zomer mocht ik fotograaf zijn op een evenement van Dance4Life in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Het was de kickoff van het nieuwe seizoen van Dance4Life: jongeren gaan op allerlei verschillende manieren geld inzamelen voor het goede doel. Nu was dat seksuele voorlichting voor jongeren in India.

Op alle evenementen wordt er uiteraard, zoals de naam het al zegt, veel gedanst. Weer een nieuwe uitdaging voor mij: donkere ruimte, felle lichten en snel bewegende jongeren. Ik vond het geweldig!

Bekijk hieronder het resultaat:

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Foto’s zijn zo belangrijk om promotie te maken voor je evenement. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze precies kunnen verwachten. En sfeer zegt zoveel. Kijk maar naar de foto’s hierboven.
Ik laat graag zien hoe de sfeer van jouw evenement is. Ik let goed op en pak de momenten dat iemand keihard gaat lachen of er heftige discussies plaats vinden.

Neem contact met mij op voor meer informatie of prijzen.

Vergelijkbare berichten