business fotoshoot, ondernemers, website, fotografie

Business shoot met Annemieke

Op de fiets nam ik een telefoontje van Annemieke op. We spraken kort, ze legde uit wie ze was: Annemieke van Spiegelei communicatie, wat ze deed, waarom het zo heette en dat ze foto’s wilde laten maken voor haar nieuwe website. Nog nooit was ik van zo’n kort gesprek zo onder de indruk! Wat kon zij goed vertellen wat ze deed en waarom. Vooral de uitleg van haar naam ‘Spiegelei Communicatie’. Ik kan het niet navertellen helaas, maar dacht wel: wat een leuk mens, daar wil ik foto’s van maken.

Foto’s van ondernemer Annemieke

Annemieke ging een online programma lanceren om meer te leren over social media en daar had ze foto’s voor nodig. Met Yoany van SuperFanFactory had ze een branding uitbedacht: kleuren, stijl, etc. Ze was ‘anders dan anders’ en wilde ‘opvallen in de massa’. Ik zag het moodboard en moest meteen aan de Kanarieclub denken. Dezelfde kleuren en echt anders dan anders! En belangrijk: heerlijk licht door het glazen plafond.

We spraken af op een van de koudste dagen van het jaar. We hadden twee locaties in het hoofd, maar door de kou bleef iedereen lekker binnen zitten.  Buiten was het ook echt veel te koud. Dus het bleef bij de Kanarieclub. Gelukkig helemaal niet erg!
Boven hebben ze een blauw-geel ‘zwembad’, wat stoeltjes, een leuke bar en zwembad spiegel. Daar konden we wel wat mee! Kort waren we even buiten voor wat portretten, maar snel gingen we weer naar binnen voor nog wat ‘werkende’ foto’s in een andere omgeving.

Annemieke had verschillende outfits mee en kleedde zich af en toe om. Alles paste goed bij dr huisstijl en een van de belangrijkste dingen: de kleding paste bij haar en ze voelde zich er lekker in! Dat merk je op de foto. We maakten foto’s in verschillende poses, met verschillende achtergronden. Alles zodat er genoeg keuze was om te kiezen, want Annemieke had een hoop nieuwe foto’s nodig. En dat is gelukt!

Toen we eenmaal klaar waren bij de Kanarieclub gingen we riching de Dam. Annemieke moest opvallen in de massa! Lastig op de koudste dag van het jaar, waar was die massa gebleven?! Maar uiteindelijk lukte het toch: een foto van Annemieke stilstaand in een bewegende massa.

Nieuwsgierig hoe de website geworden is? Bekijk klantenviasocialmedia.com

Bekijk het resultaat van de Business shoot:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

Foto’s van jou, maar ook wat sfeerfoto’s, detail en misschien wat concepten? Neem contact met mij op! Ik denk graag mee, over de locatie, wat voor foto’s, hoeveelheid, etc.

Vergelijkbare berichten