bruiloftfotografie, bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, broek in waterland, broekerhuis, bmoments

Bruiloft Merel en Martien in Broek in Waterland

26 april: Merel & Martien gingen trouwen! En het zou mijn eerste ‘echte’ bruiloft als fotograaf worden. Woohooo, zo spannend! Ik was aanwezig voor de ceremonie, de loveshoot vooraf en de borrel.

Al de hele week was het slecht weer. De planning was ceremonie buiten te doen, maar last-minute is toch alles naar binnen verhuisd helaas… Gelukkig ging het zonnetje nog even schijnen voor onze loveshoot!

De bruiloft was in het Broekerhuis in Broek in Waterland, dus samen gingen we op pad in het mooie Broek in Waterland (mooier dan Volendam, aldus het bruidspaar). De huisjes, het water en de kerk waren mooie achtergronden voor de beelden van het bruidspaar. Ik gebruikte de Moment Design techniek en stelde hun vragen en gaf opdrachten: hoe hebben jullie elkaar ontmoet, waar werd je meteen verliefd op, etc.  “Fijn”, gaven zij aan, “even echt een momentje voor onszelf in alle hectiek van de dag”.

Na een succesvolle loveshoot ging ik lopend richting  Broekerhuis en het bruidspaar verraste hun gasten door met een bootje aan te komen varen.

In de kleine ceremonieruimte van het Broekerhuis voor 20 man  stonden wij met 50 bruidsgasten om Merel & Martien het jawoord te horen zeggen. Daarna was het tijd voor feest: taart, champagne en gezellig bijkletsen.

Elke gast moest een papieren bootje vouwen en meenemen, aangezien het bruidspaar elkaar ontmoet hadden op een zeilkamp. Met deze papieren bootjes maakten we ook enkele groepsfoto’s en erna was het tijd voor een regenachtige dorpswandeling onder leiding van een gids en diner na afloop. Voor mij was het tijd om weer naar huis te gaan. Het was een geweldige ervaring!

Bekijk een selectie van de foto’s hier:

Ga je binnenkort trouwen en nog op zoek naar een fotograaf?

Neem contact met mij op voor meer informatie en prijzen!

Vergelijkbare berichten