bruiloft, kasteel radboud, medemblik

Bruiloft in Kasteel Radboud, Medemblik

In 2019 mocht ik weer meerdere mooie bruiloften fotograferen. In het “Boheems paradijs”, een camping vol oude pipo-caravans met een ceremonie op hooibalen en een afsluiting bij een vuurtje. Gelukkig werkte het weer mee en was het een van de heetste dagen van de zomer. Alleen jammer dat er geen meertje in de buurt was đŸ˜‰
Ik had ook een bruiloft in een hostel bij De Utrechtse Heuvelrug. Weer een hele andere ervaring, maar net zo gezellig! Vol mooie speeches, een dj en patat met mayo toe!

Een kasteel, een aanzoek en alpaca’s

Einde 2019 had ik een bruiloft die ik graag met jullie deel in dit blog: een trouwerij in een kasteel! Mijn eerste kasteel bruiloft en wat was het mooi…

We begonnen de dag met het aankleden en, bijzonder genoeg, een huwelijksaanzoek! Gezien de bruidegom daar nog niet eerder aan toegekomen was, was het daar nu tijd voor. Uiteraard zei de bruid ja.
We gingen naar buiten waar het fris maar zonnig was voor een loveshoot rondom het kasteel en in het park er om heen. De bruid (en ik ook!) hoopte op een foto bij de kinderboerderij met de alpaca’s. Daar had ze het al tijdens onze kennismaking over en ik had al van tevoren gecheckt of we er wel bij konden. Dat kon zeker, maar helaas waren de alpaca’s totaal niet geĂ¯nteresseerd in ons.
Gelukkig was er een mooi uitzicht over het IJsselmeer, een geweldig kasteel als achtergrond en een mooi park in de buurt.

Ridders op je bruiloft

De ceremonie werd gehouden in de Ridderzaal waar echte ridders stonden. Een hele mooie en sfeervolle plek. De trouwambtenaar was een vrolijk en losse mevrouw. Het feit dat ze de bruidegom zijn naam steeds verkeerd om zei was geen ramp voor haar: ze lachte het vooral heel hard weg. De zaal en het bruidspaar lachten met haar mee. Dat levert vrolijke foto’s op.
Bij het ringmoment ging er uiteraard ook, zoals meestal, een hoop mis maar toen lukte het om doen van de ringen dan ook echt en  waren ze getrouwd đŸ™‚

Een mooi moment wat meteen gevierd werd met groepsfoto’s voor het kasteel.
Daarna was het tijd om naar de feestlocatie te rijden. Met de mooie trouwauto, een rode oldtimer sportwagen, reed het bruidspaar voorop. Met het IJsselmeer rechts, het kasteel links en de blauwe lucht boven hen,  een mooi moment!

Na een knusse lunch, kadootjes, en diverse speeches, was het tijd voor de overige gasten om te komen en de taart aan te snijden. Wat een heerlijke taart was dat. En dat was het einde van mijn aanwezigheid op de bruiloft. De dag ging verder zonder mij met nog een kerkelijke bevestiging van het huwelijk en lekker eten samen.
Het was een hele mooie dag waar het bruidspaar met heel veel plezier op terug kijkt, lieten ze mij weten.

Bekijk enkele foto’s van de dag hier:

Gaan jullie ook trouwen binnenkort?

Neem contact met mij op een kennismakingsgesprek te plannen!

Vergelijkbare berichten