bruiloft fotografie, trouwen, groet, bokkesprong, bmoments

Bruiloft in Groet

Op 19 mei liep ik een dagje mee met een bruiloft als second shooter met Teun Bakker van 20watt fotografie. Om van te leren, als portfolio en vooral uiteraard om foto’s te maken!

Als ‘second shooter’ op een bruiloft

Het bruidspaar ging trouwen in de Bokkesprong in Groet. Vooraf deden we een korte ‘loveshoot’ in de duinen vlakbij. Goed om eens mee te maken hoe een andere fotograaf dat doet!
Het was de hele week heet geweest, maar helaas stond er net deze dag veel wind en was het nog lang de vraag of de ceremonie binnen of buiten zou zijn. Uiteindelijk werd besloten de ceremonie buiten te doen en drankjes binnen. Het was buiten mooi versierd door de vader van de bruid en er waren dubbel zoveel mensen als er konden zitten.

Meteen bij het begin van de ceremonie was er al hilariteit toen de trouwambtenaar per ongeluk de verkeerde naam voor de bruidegom gebruikte. Mooie lachende foto’s als gevolg!
Het zoontje van vrienden gaf de ringen.

Ik was alleen aanwezig bij de loveshoot en de ceremonie. Erna was er taart, champagne, een diner voor familie en vrienden en een groot feest na afloop met een flashmob!

Mooie dag:

Ga je binnenkort trouwen en nog op zoek naar een fotograaf?

Neem contact met mij op voor meer informatie en prijzen!

Vergelijkbare berichten