bedrijfsreportage, goudsmid, amsterdam

Bedrijfsreportage Oogst Goudsmeden

In 2017 organiseerde ik een styled weddingshoot waar ik o.a. de mooie ringen en oorbellen van Oogst Goudsmeden mocht lenen om op de foto mocht zetten. Zij maakten meteen indruk op mij: vrolijke dames, met veel kennis van hun vak, een echte unieke stijl en een geweldig mooie plek vol kleur waar je hen ook meteen aan het werk kon zien. Op dat moment wist ik al: ooit ga ik jullie ook op de foto zetten!

Het proces laten zien

Najaar 2019 was het zo ver. Ik mocht een bedrijfsreportage bij hun maken en de dames al werkend op de foto zetten. Zo kan het proces van hoe de sieraden gemaakt worden, goed getoond worden.

Geweldig om te zien en doen! Weet jij hoe jouw ringen gemaakt zijn? Ooit eerder maakte ik een bedrijfsreportage bij een metaalbewerkerij waar ze o.a. grote en kleine schroeven voor schepen maken. Het bijzondere aan deze shoot vond ik dat het hele proces eigenlijk best veel op elkaar leek. Er is veel (subtiel) geweld voor nodig om van goud of zilver een bloesemring met steentjes te maken. Inclusief vuur! Na deze shoot had ik extra respect voor deze dames.

Waarom zou je een bedrijfsreportage laten doen?

Het laat zien wie jullie zijn, de sfeer, de omgeving, maar ook het bijzondere proces hoe jullie product gemaakt wordt. Tegenwoordig willen mensen graag het gezicht achter een bedrijf zien. Op deze manier kun je dat heel goed laten zien. Gecombineerd met wat mooie portretfoto’s laat je een heel volledig en transparant beeld zien.

Bekijk de bedrijfsreportage van Oogst Goudsmeden:

Interesse in een bedrijfsreportage?

Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

Vergelijkbare berichten