bedrijfsfotografie, reportage

Bedrijfsreportage metaalbewerking

In mei maakte ik een bedrijfsreportage in een speciaal bedrijf: het bedrijf waar mijn vader werkte! Hij werkt al zijn leven lang als metaalbewerker, CNC frezer. Woorden die mij niks zeiden… Tijd om eens te kijken wat ie nu echt deed!

Bedrijfsreportage

Terwijl hij werkte, liep ik een dagje mee. Hij legde me uit wat alles was en stelde me aan iedereen voor. Daarna gingen we beiden aan het werk. Hij ging zijn machines instellen om de bestelde producten (bijv onderdelen van machines) te kunnen produceren. Ik maakte op een documentaire wijze foto’s van het bedrijf Combifit.

Door met eigen ogen te zien hoe de machines er uit zagen, hoe ze werkten en wat mijn vaders rol was (de machines programmeren en handmatig instellen zodat de machines dan de producten kunnen maken), werd me opeens duidelijk wat al meer dan 30 jaar een vraagteken voor mij was.

Werk is een belangrijk deel van mijn vaders leven. Hij vindt het echt leuk en gaat er graag naar toe. Mede daarom was het echt een waardevolle dag waar mooie foto’s uit zijn gekomen.

Interesse in een bedrijfsreportage?

Wil jij ook duidelijker krijgen wat het product is wat je verkoopt, het proces in beeld brengen of je team laten zien? Ik kom graag langs om alles op een manier vast te leggen die bij jullie past. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Bekijk het resultaat:

Interesse in een bedrijfsreportage?

Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

Vergelijkbare berichten