bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage bij een kattenexpert

Misschien wist je al dat ik naast deze website nog een website voor mijn fotografiediensten heb? Die andere website is voor een vrij specifieke doelgroep. De website is namelijk: www.fotoshootmetjekat.nl Ik word altijd heel blij van katten. Dus toen ik als fotograaf begon, kreeg ik al snel boekingen van vrienden om hen samen te fotograferen. Superleuk natuurlijk!

Het was altijd al mijn hoop dat ik beide diensten een keer kon combineren. Dus bijvoorbeeld een zakelijke fotoshoot voor een dierenprofessional. Ik had al ooit kattentrimmer De Perfecte Kat op de foto gezet en dat was superleuk. Eind vorig jaar kwam die hoop/droom uit: Ebel van Kateigen benaderde mij heel enthousiast. Ebel is kattenexpert en natuurgeneeskundige. Lastig misschien voor mensen om voor te stellen wat ze doet. Dus dat wilde ze graag op de foto gezet hebben.

Bedrijfsreportage met extra vleugje passie

Samen namen we alles door: wat deed ze dan precies, wat had ze daar voor nodig, waar doet ze dat? En moeten we rekening houden met een bepaalde huisstijl of huisstijlkleuren? Zo kwamen we tot de conclusie dat we twee gezinnen met katten wilden vinden om wat afwisselende foto’s te kunnen maken. Deze vonden we gelukkig snel en in hetzelfde dorp.

Bij beiden deed ze een verkorte sessie: ze begon met een intake, de kat kreeg essentiële oliën voor zijn neus en kon aangeven of hij/zij dat wilde. Zo ja, dan weet Ebel meer over waar de kat last van heeft. Elke olie zegt weer iets anders over fysieke of mentale klachten. De katten werden ook lichamelijk onderzocht en daarna kregen ze een energetische meting: Ebel hield supplementen voor en ging ondertussen met een connectiesensor/biotensor heen en weer. Als die zou afwijken, weet Ebel welke supplementen de kat nodig kan hebben.

We konden veel mooie foto’s maken. Deze gebruikt Ebel nu voor haar website, social media, ebooks, etc.

Bekijk het resultaat:

Als dierenondernemer foto’s nodig?

Ben jij een dierenondernemer en heb je ook foto’s nodig voor je bedrijf? Ik help je heel graag!

Ik bied bedrijfsreportages (ik volg je terwijl je werkt) of een personal branding shoot (in scene gezet/geposeerd – maar wel met een natuurlijke lach ;)).

Ik help graag met kiezen wat het beste bij jou past. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten