zakelijke foto's kantoor

Bedrijfsfoto’s voor de website

Het belang van goede bedrijfsfoto’s

Waarom goede bedrijfsfoto’s? Stel, jij wilt een grote dienst af gaan nemen, waar kijk je dan naar? De informatie op de website, hun werkwijze, de prijs uiteraard.
Maar wat als je kunt kiezen uit tientallen aanbieders? Dan scan je ze eerst even en lees je alleen verder bij die bedrijven die je aanspreken. Ze zijn je opgevallen door de sfeer die ze uitstralen, een slogan die op viel of doordat ze werden aangeraden door een bekende.
Die sfeer die ze uitstralen he, hoe voel je dat? Huisstijl, manier van schrijven maar het belangrijkste, wat je meteen ziet: de foto’s! Worden er stockfoto’s gebruikt, dan zie je dat en word je er waarschijnlijk niet enorm door aangetrokken.
Maar foto’s die het bedrijf laten zien, wie er achter het product of dienst zit, hoe hun sfeer onderling is en hoe het product wordt gemaakt – die vallen op!

Helemaal als het kantoor zo mooi is bij development bureau TIG en het plezier van de foto’s af spat!

In coronatijd kwam de aanvraag binnen. Foto’s van het mooie kantoor volgden. Ik werd helemaal enthousiast, maar door alle maatregelen moesten we even wachten tot we met genoeg mensen samen konden komen om foto’s te gaan maken op het kantoor. Maar was het wachten waard toch? 🙂

Bekijk het resultaat:

Heb jij ook nieuwe bedrijfsfoto’s nodig voor je website?

En wil je laten zien hoe het er echt aan toe gaat bij jullie? De lol onderling, de trots op jullie dienst of product? Ik help je graag!

Samen denken we na over wat voor foto’s je kan gebruiken, welke “modellen”/medewerkers op de foto gaan, waar we de foto’s maken en evt welke kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten