portretten ondernemers

Alle ondernemers van winkelcentrum op de foto

Via een trouwe klant kreeg ik deze geweldige klus: voor hun social media platforms van alle ondernemers van winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk een portretfoto maken. Meerdere dagen gingen we op pad om deze foto’s te maken. Van de Wibra tot de fietsenmaker en de lokale bakker. Het was echt een hele gezellige en leuke klus!

Portretten van de ondernemers

Winkelcentra hebben het zwaar door de enorme opkomst van online winkelen, maar ze zijn nog steeds zo hard nodig. Voor even een snelle boodschap bij de Albert Heijn, een broodje bij de bakker, speelgoedje bij de Wibra of voor de grotere dingen als een hondenmand bij de Jumper, een nieuwe fiets bij Bike Totaal. Voor iedereen: de jongere die uit school komt, de oudere met zijn rollator, de moeder (of vader uiteraard ;)) met kinderwagen.

We hebben allemaal wat sociaal contact nodig op een dag. Hoe fijn om dan op 1 plek van alles te kunnen halen, advies in te kunnen winnen, iets te laten maken, etc.
Als ik 1 ding jammer vind aan deze klus, is het dat het niet bij het winkelcentrum bij mij in de buurt was. Dan had ik na kennismaking met al deze mensen altijd een praatje gehad bij het boodschappen doen, stukken gezelliger!

Ik maakte voor alle winkels 3 foto’s, waaronder een goed portret van de winkelier zelf. Daarnaast maakte ik enkele foto’s van het winkelcentrum zelf voor de website.

Bekijk een selectie van de foto’s:

Wil jij ook zakelijke portretfoto’s van jezelf of je werknemers?

Ik help je heel graag! Kijk op de pagina van portretten voor meer informatie en prijzen. Of neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

Vergelijkbare berichten